Verhuizing, 

vanaf 01-01-2018 is onze nieuwe locatie Agrobaan 7 in Ysselsteyn! Onze nieuwe naam wordt Autobedrijf Peters-Iveton.

Zelf importeren met een beetje hulp

Op zich is zelf importeren niet zo moeilijk. Er zijn grofweg 2 instanties waarmee u te maken krijgt. De eerste is de Rijksdienst Weg Verkeer oftewel RDW, hier kunt u zelf met uw auto naar toe. U kiest voor u het dichtsbijzijnde RDW keuringstation en geeft aan het loket de buitenlandse kentekenbewijzen af. Waarna u opgeroepen wordt om de auto te schouwen. Na betaling van de leges en de identificatiekosten bent u met deze instantie klaar. 

De tweede instantie waarmee u te maken krijgt is de belastingdienst. U moet hier zelf de BPM berekening en de aangifte doen en deze vervolgens indienen bij het juiste belastingkantoor. Als u dit nog nooit gedaan heeft, dan is dit het lastigere gedeelte. Zonder kennis van zaken loopt u het risico dat het langer duurt voordat uw kenteken binnen is en ook nog eens het risico dat u teveel BPM betaalt. Wij staan u hierbij graag te hulp. Hieronder leest u wat wij voor u hierin kunnen betekenen

  • uw persoonlijke BPM aangifte formulier advh tabelafschrijving of via een koerslijst. Zodat u zelf de auto bij het RDW kunt laten keuren.
  • BPM import taxatie (ook wel bekend als de BPM tegenbewijs taxatie) - Bij de import van een auto dient u BPM te betalen over de werkelijke waarde van de auto. Wij kunnen voor u die werkelijke waarde vaststellen om te voorkomen dat uw BPM aangifte te hoog uitvalt.
  • transportdiensten door heel EU 
  • Aankoopkeuring / technische keuring

Zoals u merkt, stemmen wij onze diensten geheel af op de behoefte van de klant. Informeer via de mail of per telefoon wat wij voor uw situatie kunnen betekenen en wat hiervoor de kosten zijn.

Contact

Iveton
Elsterendijk 24
5855AT Well

E-mail ons
info@iveton.com

Vul het contactformulier in


Bezoektijden

Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00

Zaterdag: 9:00 - 16:00

Iveton Motorvoertuigen

Elsterendijk 24a
5855 AT Well

Tel. 0478-760016

www.iveton.com
info@iveton.com

Vergunningen en Erkenningen


Bovag lid

RDW Erkend
ORB Bedrijfsvoorraad en vrijwaringen
OREH Export Voertuigen
TV Tenaamstellen voertuigen
Nationale Autopas (NAP)