Verhuizing, 

vanaf 01-01-2019 is onze nieuwe locatie Agrobaan 7 in Ysselsteyn! Onze nieuwe naam wordt Autobedrijf Peters-Iveton.
Snel, overzichtelijk en competitief een lening afluiten.

IVETON is officieel partner van Santander Consumer Finance. Met meer dan 150 jaar historie, is Santander de vierde grootste bankgroep ter wereld op basis van winst. Het aanbieden van o.a. financiele diensten in de automotive branche behoort al meer dan 20 jaar tot de deskundigheid. Voortdurende ontwikkeling in het snel en ongecompliceerd afhandelen van aanvragen heeft o.a. geleid tot hun huidige toonaangevende en leidende positie in de Europese Automotive Finance markt.

Zodra u bij ons bent, of indien gewenst vooraf per mail, kunnen wij samen met u een offerte samenstellen. Indien u akkoord gaat met deze offerte kunnen we deze online indienen bij Santander. Als alles in orde is dan vindt binnen 10 minuten de acceptatie plaats en kunt u overgaan tot aankoop van uw droomauto.

Consumentenfinancieringen oftewel Consumer Lease

Verschuldigde rente en het geleende bedrag wordt terugbetaald in vooraf gestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht. Eventueel kan gekozen worden voor een slottermijn waarbij een vast bedrag (meestal de restwaarde) in een keer wordt afgelost.

Zakelijke financiering oftewel Financial Lease

Bij Financial lease maakt Santander een onderscheid tussen netto Financial Lease en Full Financial Lease.

Bij Netto Financial Lease komt het object op uw balans te staan zonder aantasting van uw liquiditeit. Het beheer regelt u zelf. U kunt gebruik maken van de te verwachten restwaarde en kiezen voor een variant met slottermijn. Het slottermijn is de vooraf overeengekomen laatst af te lossen termijn. Gedurende de looptijd vindt beperkte aflossing plaats waardoor de maandtermijnen aanzienlijk worden verlaagd.

Bij Full Financial Lease komt het object op uw balans te staan zonder aantasting van uw liquiditeit. Het beheer besteedt u uit aan Santander. Een variant met slottermijn is ook in dit geval mogelijk.

Klik voor meer informatie over Consumer Leasing en Financial Lease hier.

Contact

Iveton
Elsterendijk 24
5855AT Well

E-mail ons
info@iveton.com

Vul het contactformulier in


Bezoektijden

Dinsdag t/m vrijdag: 9:00 - 18:00

Zaterdag: 9:00 - 16:00

Iveton Motorvoertuigen

Elsterendijk 24a
5855 AT Well

Tel. 0478-760016

www.iveton.com
info@iveton.com

Vergunningen en Erkenningen


Bovag lid

RDW Erkend
ORB Bedrijfsvoorraad en vrijwaringen
OREH Export Voertuigen
TV Tenaamstellen voertuigen
Nationale Autopas (NAP)